Uw eigen houten woning gebouwd

Heeft u plannen voor nieuwbouw en wilt u zelf uw houten huis bouwen? Dan heeft Scandihuis een prachtige oplossing voor u. Want wij kunnen een bouwpakket leveren waarmee u zelf uw woning kunt afbouwen. Wij kunnen standaard modellen leveren maar wij kunnen ook uw houten huis laten ontwerpen en fabriceren. Lees wat de mogelijkheden zijn bij ons of neem contact op voor een afspraak.

Een specialist in houten huizen

Scandihuis is de specialist in het bouwen van een houten woning d.m.v. houtskeletbouw. Wij hebben een eigen werkplaats in Eemshaven waar wij alle elementen van een huis kunnen prefabriceren. Wij leveren de huizen af op locatie waarbij onze klanten de keuze hebben om zelf het huis te bouwen of het door ons te laten doen.

Houten huis bouwen

Een volledig bouwpakket

Wij leveren elk huis af met alle materialen zoals de muren, kozijnen, deuren, schroeven en spijkers. U heeft zelf slechts twee rechterhanden en gereedschap nodig om uw houten huis te bouwen. Een woning bouwen met een bouwpakket van ons is helemaal niet moeilijk en neemt een korte tijd in beslag.

Instructie door ons

U komt er bij ons niet alleen voor te staan. U krijgt van ons 30 uur instructie op de bouwplaats om uw woning te bouwen. Standaard leveren wij de dag na de oplevering van het bouwpakket. De rest van de instructiedagen kunt u zelf indelen met ons. U komt er bij ons in ieder geval nooit alleen voor te staan. Een eigen houten huis bouwen met onze bouwpakketten kan niet gemakkelijker gemaakt worden.

Vanaf bouwtekening tot en met oplevering

Wij kunnen kant en klare modellen leveren maar een woning vanaf de tekentafel ontwerpen is ook mogelijk. Wij hebben verschillende modellen zoals de Klover, Tornerose, Harmonie en nog een aantal andere. Deze houten huizen blinken uit in kwaliteit en de eenvoud waarmee ze in elkaar gezet kunnen worden. De modellen variƫren van klassiek tot modern waarbij de nadruk ligt op de Noorse bouwstijlen. Een eigen houten huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden.

Sleutelklaar opgeleverd

Wij zorgen er ook voor dat uw huis sleutelklaar kan worden opgeleverd. D.w.z. dat wij ook de bouwvergunning en alle andere papieren, onderzoeken en vergunningen in orde maken voor u. Een houten huis bouwen begint bij Scandihuis.

Houten huis bouwen