Uw nieuwe houtskelet woning

Heeft u bouwplannen om een nieuw huis te bouwen en overweegt u een houtskelet woning? Dan is Scandihuis de partner voor u. U kunt door ons een houten huis laten bouwen naar uw smaak en wij garanderen u dat u de beste kwaliteit krijgt. Wij leveren diverse houten modellen waar u uit kunt kiezen en u kunt de indelingen van deze huizen naar uw inzicht veranderen. Neem contact op met ons voor een afspraak of lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

De expert in houtskeletbouw

Scandihuis is niet zomaar een leverancier van houten Scandinavische huizen. Een huis laten bouwen door ons betekent kwaliteit en een hoog woon comfort. Wij verzorgen het hele traject voor u indien u dat wenst zoals de fundering, het aan vragen van de vergunningen en het bodemonderzoek en de aansluitingen op de riolering en elektra. Een huis bouwen met ons garandeer dat u jarenlang plezier zult hebben van de woning met alle voordelen die een houten huis biedt.

Diverse modellen woningen

Wij hebben diverse houten woningen die wij kunnen leveren. Deze woningen blinken uit in eenvoud qua opzet en zijn zeer hoog van kwaliteit. Wij hebben zowel klassieke stijlen als moderne en zijn zowel met verdiepingen als gelijkvloers. De woningen kunnen door handige doe het zelvers in elkaar gezet worden maar wij kunnen het ook verzorgen indien men het zelf niet wil doen.

Houten huis laten bouwen

Casco huis laten bouwen

U kunt uw nieuwe houten huis laten bouwen als casco bij ons indien u dat wenst. Wij verzorgen dan de bouw tot een stadium waar u het verder op wilt nemen. U heeft dus een keuze tot hoever u wilt gaan om het zelf te doen.

De vergunning door ons geregeld
In Nederland is er meestal een vergunning nodig om een woning te bouwen. Wij kunnen deze vergunning regelen voor u. Voor u gemakkelijk omdat u er geen omkijken naar heeft. En wij hebben het sneller geregeld dan u omdat wij de weg weten te bewandelen om de vergunning snel te verkrijgen.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u een houten huis laten bouwen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.
Wij komen met alle plezier bij u langs om de mogelijkheden te laten zien van een houten huis en kunnen u uitleggen wat de voordelen zijn van houtskeletbouw. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan woningen die reeds gerealiseerd zijn.