Onderstaande afbeeldingen geven een impressie van de modellen die Scandihuis voor u kan bouwen. Wilt u meer informatie dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Scandihuis.

SKOGBRYN EN SKOGTUN

Ruime en goed indeelbare woning. Op de afbeelding ziet u de Skogbryn. Het verschil tussen de Skogbryn en Skogtun is dat de Skogtun geen verdieping heeft.

Klover

klover

Deze zeer geriefelijke gelijkvloerse L-vormige woning is een goed voorbeeld van duurzaam wonen. Deze woning is voorzien van een dubbele garage.

Tornerose

tornerose

Een zeer vriendelijk ogende woning met geïntegreerde serre. Door zijn grote oppervlakte biedt deze woning een scala aan mogelijkheden.

Lykebo

lykebo

De mogelijkheden van deze woning zijn zeer groot. Door zijn makkelijke manier van indelen kun je er een ruime gezinswoning creëren.

Harmonie

harmonie

De naam zegt het al, dit is harmonieus wonen met een zeer geslaagde traditionele Scandinavische uitstraling en een sfeervolle moderne inrichting.

Linda

linda

Om de woonwensen van een van onze klanten om te zetten naar een passend ontwerp, hebben we Linda Buisman, architect van de TU Delft benaderd. Zie hier het resultaat.

Hout – Steen

Een leuke moderne woning met een bekleding combinatie van hout een steen

Modern

Modern

De opdrachtgevers van deze woning kwamen bij Scandihuis terecht om hun “droom” woonwensen te verwezelijken, die zij samen met een architect hadden uitgewerkt.

Boothus

Boothus

Deze woning hebben wij onder architectuur gebouwd in het natuurgebied de Olde Fanen te Friesland. Als uitgangspunt hebben wij een zogenaamd “schiphuis” genomen.

Sandvig

Sandvig

Deze imposante, maar in detail toch subtiele woning is een mooi voorbeeld van wonen en werken in een geriefelijke Scandinavische sfeer. Tal van mogelijkheden door de enorme ruimte.

Veslefrikk

Veslefrikk

Dit is een spreekwoordelijke kleine maar fijne Scandinavische woning. Niet te groot, eenvoudig te onderhouden en slaap- en badkamer op de begane grond.