Duurzaam wonen met houtskeletbouw

Heeft u plannen om een nieuw huis te laten bouwen en zoekt u hiervoor een bedrijf dan nieuwbouw in Heerenveen kan leveren? Neem dan contact op met Scandihuis voor een mooie offerte van top klasse houtskelet woningen.

Wij leveren nieuwbouw volgens het prefab principe wat betekent dat een korte bouwtijd nodig is. U kunt bij ons uw huis sleutelklaar laten afleveren maar ook casco oplevering en volledige zelfbouw behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak als u meer informatie wilt hebben of lees verder op onze site over de mogelijkheden van nieuwbouw bij ons.

Top klasse houten woningen

Scandihuis levert top klasse Scandinavische houtskelet woningen in Heerenveen. Onze woningen blinken uit in duurzaamheid en comfortabel wonen. Wij hebben tien verschillende standaard modellen beschikbaar maar wij kunnen ook een volledig nieuw ontwerp laten maken. Wij leveren al vele jaren nieuwbouw in Heerenveen waar al vele klanten onze ervaring en kwaliteit hebben mogen ervaren.

Nieuwbouw Heerenveen

Tien verschillende modellen

Wij hebben tien verschillende nieuwbouw modellen beschikbaar die we snel kunnen leveren. Deze modellen variƫren van klein een eenvoudig tot en met uitgebreid en groot. De indelingen van de woningen zijn aanpasbaar zodat u altijd zelf nog kunt bepalen welke indeling u het prettigste vindt. Zoekt u naar nieuwbouw in Heerenveen dat snel en goedkoop gerealiseerd kan worden dan zijn onze modelwoningen zeker de moeite waard om te overwegen.

Casco opleveren of sleutelklaar

U kunt er bij ons voor kiezen om het huis casco of sleutelklaar op te leveren. Met sleutelklaar betekent het dat alles afgewerkt is door ons. U hoeft in dat geval slechts de inrichting te verzorgen. Kiest u voor casco dan zijn er verschillende mogelijkheden waarbij u kunt bepalen wat wij voor u af moeten maken.

Uw huis helemaal zelf gebouwd

U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe huis in Heerenveen helemaal zelf te bouwen. Wij leveren u in dat geval een compleet bouwpakket af met alle materialen die nodig zijn om het huis in elkaar te zetten. Nieuwbouw met onze bouwpakketten is veel minder ingewikkeld dan u zou denken en met de hulp van de 30 uur instructie die u op de bouwlokatie in Heerenveen krijgt.

Nieuwbouw Heerenveen

Laat ons langskomen voor meer informatie

Bent u nog steeds op zoek naar nieuwbouw in Heerenveen? Doe dat niet langer en neem contact op met ons voor een afspraak. Wij komen dan met alle plezier bij u langs in Heerenveen om u de mogelijkheden te laten zien.