Sleutelklaar, casco-opbouw of een bouwpakket?

De bouw van uw behaaglijke Scandinavische woning verzorgen wij graag voor u. Wij bieden u ruime mogelijkheden voor de wijze waarop u uw woning opgeleverd wilt hebben. Het begrip “meer/minder werk” hanteren wij zo weinig mogelijk. Uw wensen en budget zijn het uitgangspunt. U bepaalt niet alleen hoe uw woning er uit gaat zien, maar ook wie, op welke onderdelen van het gehele bouwtraject verantwoordelijk is voor de uitvoering. Een aantal mogelijkheden hebben wij voor u op een rijtje gezet, maar in principe kunt u zelf bepalen welke onderdelen u door ons wilt laten uitvoeren en wat u zelf wilt doen.

Bouwpakket

Zelf een scandinavische woning bouwen, kan dat? Ja, bij Scandihuis kan dat en u bent zeker niet de eerste die als bouwheer en uitvoerder gaat optreden. Wat heeft u er voor nodig? Twee of meer rechterhanden van u en/of uw medebouwers. Maar ook een zeker realisme en discipline. Op de totale bouwkosten kunt u bij zelfbouw veel geld besparen, maar daar staat tegenover dat u de daarvoor benodigde tijd moet kunnen vrijmaken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij verzorgen voor bestellingen en levering van het complete bouwpakket. Spijkers, schroeven en alle andere bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Alle elementen van het houtskelet zijn op maat gezaagd en genummerd. Op de bouw- en constructietekeningen vindt u deze nummering weer terug. Een draai- en detailboek wordt meegeleverd.

Bij aankomst van de vrachtwagens zorgen wij voor het lossen en de inrichting van de bouwplaats. De volgende dag instrueren wij u en maken een begin met de opbouw van de buitenwanden. Bij de pakketprijs is dertig uur adviserende ondersteuning ter plaatse inbegrepen, u mag zelf bepalen hoe en wanneer u daarvan gebruik wilt maken. Meer- en minderuren worden verrekend. Hulpmiddelen zoals een schiethamer en compressor stellen wij, tegen een redelijke vergoeding, ter beschikking. Ook hier geldt: u komt er nooit alleen voor te staan!

casco-opbouw

Wij kunnen ook een casco woning in elementen vanuit de fabriek op de bouwplaats opzetten. De montage wordt verzorgd door een voor dit werk speciaal opgeleid team welke door het hele land werkzaam zijn. Wanneer een casco woning geleverd wordt kunt u deze zelf afbouwen, natuurlijk bieden wij een goede begeleiding en verzorgen wij het complete afbouw pakket.

oplevering Scandinavische woning

Sleutelklaar

Wij verzorgen voor u de voorbereiding:
aanvraag, bouwvergunning, bouwtekening, sonderingrapport van de bodemgesteldheid, constructieberekeningen, EPN-berekening, hetzetten van de fundering, oplevering, etc.

Sleutel-pageolNa bestelling en levering van het bouwpakket uit Noorwegen, verzorgen wij de opbouw van de woning. Dit kan ter plaatse maar ook grotendeels in onze werkplaats in de Eemshaven worden uitgevoerd. In dat geval worden alle buitenwanden, gevels, binnenwanden, verdiepingsvloer en kapconstructie geprefabriceerd. In enkele dagen tijd worden alle elementen op de bouwplaats gemonteerd, waarna met de verdere afbouw kan worden begonnen. Al het installatiewerk, afwerking van plafonds, vloeren en wanden etc. worden door ons begeleid en gecontroleerd. Wij leveren echter geen keuken sanitair en tegels maar kunnen dit wel voor u verzorgen. Zo zie u, in goed overleg is veel mogelijk.

Oplevering Scandinavische woning