Top klasse Scandinavische huizen

Bent u van plan om een nieuwe woning te laten bouwen in Leeuwarden en overweegt u een houtskelet woning? Neem dan contact op met Scandihuis.
Wij leveren woningbouw in Leeuwarden volgens het prefab principe. Onze houtskelet woningen zijn van top klasse en verzekeren een groot wooncomfort en duurzaamheid. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden in Leeuwarden of neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden voor nieuwbouw.

De specialist in houtskeletbouw

Scandihuis is de expert op het gebied van houtskelet woningbouw. Onze Scandinavische huizen zijn van top kwaliteit waarbij zelfs de schroeven en de spijkers aan de hoogste eisen moeten voldoen.
Wij kunnen de woning geheel voor u bouwen in Leeuwarden maar u kunt er ook voor kiezen om het casco op te laten leveren of om het helemaal zelf te doen. Wij leveren tien verschillende modellen en kunnen indien gewenst ook woningbouw op maat leveren dat vanaf de tekentafel ontworpen wordt.

Tien verschillende modellen

Wij leveren tien verschillende modellen huizen. Deze variƫren van klein en eenvoudig tot en met groot en zeer uitgebreid. Alle mogelijkheden zijn er zoals garages, erkers, serres, dakkapellen en nog meer.
U heeft dus genoeg mogelijkheden voor uw woningbouw bij ons.

Woningbouw Leeuwarden

U heeft de mogelijkheid om de indeling in de woning aan te passen naar uw inzicht. Wanneer u dus naar woningbouw in Leeuwarden zoekt dan bent u bij ons goed onder de pannen.

Sleutelklaar of casco opleveren

U kunt bij ons kiezen tussen sleutelklaar en casco opleveren. Sleutelklaar betekent dat uw huis compleet wordt afgeleverd en dat u slechts hoeft in te richten. Wanneer u kiest voor casco dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om ons alleen de ruwbouw te laten doen maar er zijn meer mogelijkheden om ons meerwerk te laten doen. Bent u dus op zoek naar woningbouw in Leeuwarden met mogelijkheden dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uw huis helemaal zelf bouwen

U zult het misschien voor de hand zien liggen maar het is wel degelijk mogelijk om uw huis helemaal zelf te bouwen. Wij leveren bouwpakketten van huizen in Leeuwarden die door een handige klusser zeker in elkaar gezet kan worden. U krijgt van ons 30 uur instructie op de bouwplek zodat u optimaal bent voorbereid op het bouwen van uw eigen woning.

Maak een afspraak met ons voor meer info

Zoekt u naar woningbouw in Leeuwarden?
Neem dan contact op met ons.
Wij komen graag bij u langs om u onze woningbouw te laten zien.
Wij kunnen u tevens laten zien welke huizen wij reeds geleverd hebben.