Een casco huis laten bouwen

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen en wilt u het liefste dat dit huis casco kan worden opgeleverd? Dan is Scandihuis de partner voor u. Wij kunnen Scandinavische houten huizen bouwen voor u waarbij u kunt bepalen hoever u kunt gaan met het casco huis. Wilt u alleen de ruwbouw opgeleverd hebben dan kan dat maar wij kunnen ook meer werkzaamheden verrichten zodat u zelf kunt bepalen wat u zelf wilt laten doen.

De partner voor houtskelet bouw

Scandihuis is de partner voor het mooiste casco woning van hout.
Wij leveren diverse modellen en bieden een compleet pakket van service aan waarbij u de keuze heeft in hoeverre wij het huis moeten afwerken. Wij produceren de huizen in onze eigen werkplaats in Eemshaven en garanderen de hoogste kwaliteit van alle onderdelen van deze prefab delen. Wij verzorgen ook de vergunningen die u nodig hebt om uw woning te bouwen en leggen ook de fundering aan. Een casco huis laten bouwen kan niet gemakkelijker dan bij ons.

Volledig of half afgebouwd

Normaal gesproken betekent casco dat de aannemer het huis wind en waterdicht aflevert. Dat betekent dat de ramen en deuren geplaatst zijn en dat de dakbedekking ook verzorgt is.
Tevens is de woning dan al reeds aangesloten op het riool en andere leidingen zoals elektra. Het schilderwerk, installatie van binnenleidingen etcetera moet dan door u verzorgt worden.U kunt er ook voor kiezen om ons meer te laten doen.

Casco huis laten bouwen

Zo kunt u met ons afspreken dat wij ook het leidingwerk in de woning aanleggen. Een huis laten bouwen bij ons is op die manier heel flexibel.

Diverse modellen beschikbaar

Wij hebben diverse modellen houten woningen beschikbaar die zowel verdiepingen hebben en gelijkvloers zijn. Wij hebben kleinere eenvoudige woningen maar ook grotere inclusief garages, erkers en nog meer. Een woning bouwen met ons betekent flexibiliteit waarbij u de keuze heeft in modellen en indelingen. U krijgt hiermee een duurzame woning waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Laat ons langskomen voor een voorstel

Heeft u interesse en wilt u een casco huis laten bouwen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen u exact aangeven wat wij allemaal kunnen doen voor u.
U kunt, indien gewenst, een kijkje nemen bij één van de woningen die wij reeds gerealiseerd hebben en wij kunnen een offerte op maat maken voor u voor uw nieuwe casco huis.