Zelf uw houten huis bouwen

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen en wilt u meer weten over houten huizen bouwen? Neem dan contact op met Scandihuis. Want wij zijn de specialist in het bouwen van woningen van hout. Onze houtskeletbouw woningen blinken uit in duurzaamheid en kwaliteit en u kunt er bij ons voor kiezen om zelf het huis te bouwen of het door ons te laten doen. Lees meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

De specialist in houtskeletbouw

Scandihuis levert complete bouwpakketten van houten woningen die zijn gebouwd volgens het houtskelet principe. Wij hebben een eigen werkplaats in Eemshaven waar wij de elementen van de huizen produceren. Wij hebben diverse standaard modellen in ons pakket maar op maat ontworpen huizen bouwen is ook mogelijk. Wij zijn de partner voor u wanneer u een bedrijf zoekt die alles weet van houten huizen bouwen.

Houten huizen bouwen

Standaard modellen en op maat

In ons assortiment hebben wij diverse standaard modellen zoals de Klover, Harmonie en Tornerose. Deze houten huizen zijn zeer hoog van kwaliteit en worden compleet door ons geleverd inclusief alle materialen om het huis te realiseren. De modellen zijn zowel klassiek als modern qua ontwerp en kunnen eventueel voorzien worden van uitbreidingen zoals dakkapellen, erkers en garages.

Bouwpakketten die compleet zijn

Alle huizen die wij afleveren zijn compleet geleverd inclusief de deuren, kozijnen, schroeven, spijkers en bevestigingmaterialen. U heeft zelf alleen uw handigheid en goed gereedschap nodig. En heeft u behoefte aan speciaal gereedschap dan kunt u dat bij ons huren voor de periode dat u aan het werk bent aan uw nieuwe woning. Houten huizen bouwen start bij Scandihuis.

Ook de vergunningen door ons geregeld

Wij regelen ook alle vergunningen en onderzoeken voor u zoals de bouwvergunning, het grondonderzoek en nog meer. De houten woningen die wij opleveren zijn dus allemaal sleutelklaar opgeleverd.

U krijgt van ons instructie

Bij ons zult u niet met de handen in de haren komen te staan. Want u krijgt 30 uur instructie van ons op de bouwplaats. Na de aflevering van het bouwpakket krijgt u de volgende dag van ons de basis instructie. Daarna kunt u zelf de dagen en uren indelen waarop u de begeleiding van ons nodig heeft.

Neem contact op

Houten huizen bouwen

Wilt u meer weten van houten huizen bouwen?

Neem dan contact op met ons voor een afspraak.

Wij leggen u met alle plezier de mogelijkheden uit en laten u graag enkele van onze houten huizen zien die reeds gebouwd zijn.