Zelf een houten huis bouwen

Bent u bezig met plannen om een nieuwe houten woning te laten bouwen en overweegt u een houtskelet huis die u zelf eventueel af kunt bouwen? Dan moet u contact opnemen met Scandihuis. Wij leveren kant en klare bouwpakketten waarmee een houten woning bouwen door elke handige doe het zelver geen enkel probleem is. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit en geven 30 uur instructie op de bouwplaats. Lees verder over onze mogelijkheden of maak een afspraak met ons voor meer informatie.

De specialist in zelfbouw

Scandihuis is de expert in het leveren van kant en klare bouwpakketten voor houtskelet woningen. Elke houten woning die wij afleveren blinkt uit in eenvoud zodat het voor iedere handige doe het zelver mogelijk moet zijn om het houten huis in elkaar te zetten. Wij bieden verschillende modellen aan in klassieke en moderne stijlen en wij regelen alle noodzakelijke stappen zoals vergunningen om de bouw tot realisatie te brengen.

Casco opleveren

Laat u het zwaarste werk liever aan ons over? Dat kan. Wij plaatsen het casco huis dan voor u zodat u er verder mee aan de slag kunt.

U kunt helemaal zelf bepalen wat u door ons gedaan wilt laten hebben en wat u zelf nog gaat doen. U heeft in dat geval volledige vrijheid van handelen. Uw houten woning bouwen wordt op die manier gemakkelijk en goedkoop.

Complete bouwpakketten

Onze bouwpakketten leveren wij zo compleet mogelijk af. U zult bij ons niet misgrijpen wanneer u die éne schroef en bevestiging nodig heeft om iets af te maken.

Alles is bijgeleverd inclusief duidelijke instructies om het allemaal zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Houten woning bouwen

30 uur instructie van onze expert

U krijgt van ons standaard 30 uur instructie wanneer u met ons bouwpakket gaat werken. Onze expert geeft u duidelijke instructies zodat een houten woning bouwen voor u geen enkel probleem meer moet zijn.

Vergunningen door ons geregeld

Een woning bouwen gaat niet zomaar. Je moet er vergunningen voor hebben. En daar zorgen wij dan ook voor. Wij verzorgen ook het bodemonderzoek voor uw woning en vragen ook de aansluitingen aan voor het leidingwerk.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer weten over een houten woning bouwen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs en laten u met alle plezier zien wat er allemaal mogelijk is. Verzeker uzelf van een prachtig houten huis met onze bouwpakketten.