Het beste houten huis

Bent u op zoek naar houtskeletbouw woningen die u zelf eventueel ook af kunt bouwen? Dan is Scandihuis de partner voor u. Wij leveren complete bouwpakketten van houten woningen die u zelf kunt afbouwen. Doet u dat liever niet zelf dan verzorgen wij de bouw voor u. Wij leveren alleen top klasse bouwpakketten die uitblinken in eenvoud wanneer het in elkaar gezet moet worden.

De partner voor uw houtskeletbouw woning

Scandihuis is de specialist op het gebied van houtskeletbouw woningen. Wij hebben een aanbod van verschillende houten woningen in diverse stijlen waarbij er ook mogelijkheden zijn om de woningen zelf in te delen naar behoefte. Wij leveren een complete service aan waardoor u bij ons geheel voorzien bent van een pakket waarmee u gemakkelijk zelf uw nieuwe huis kunt bouwen.

Complete bouwpakketten

Onze houtskeletbouw pakketten zijn helemaal compleet. Er ontbreekt werkelijk niets en wij geven de garantie dat u geen schroef of spijker tekort zult komen. Alle benodigde bevestigingmaterialen zijn bijgeleverd en duidelijke instructies zorgen ervoor dat u snel en effectief te werk kunt gaan.

Houtskeletbouw woningen

U krijgt van ons instructie

Bij ons zult u niet snel met vraagtekens te maken krijgen wanneer u uw houtskeletbouw woning aan het bouwen bent. Want u krijgt van ons 30 uur instructie op de bouwlocatie. Deze instructie krijgt u standaard de dag na de oplevering van het bouwpakket. Daarna kunt u met ons in overleg de uren afnemen wanneer u ze nodig heeft. Met een instructie van onze ervaren medewerkers kan het bouwen van houtskeletbouw woningen niet gemakkelijker gemaakt worden.

De fundering aangelegd

Uiteraard legt u zelf niet zomaar even een fundering aan voor uw huis. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat wij de fundering aanleggen voor u nieuwe houtskeletbouw woning. Wij zorgen ervoor dat deze fundering optimaal is afgestemd op ons bouwpakket en wij zorgen er ook voor dat het bodemonderzoek wordt uitgevoerd om te bepalen of er heipalen in de grond geslagen moeten worden.

Vergunningen door ons geregeld

Wij verzorgen ook alle vergunningen en het bodemonderzoek. Wij zorgen ervoor dat uw huis dus sleutelklaar kan worden opgeleverd.

Informeer naar uw nieuwe huis

Heeft u interesse in houtskeletbouw woningen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien en nemen u met alle plezier mee naar één van onze reeds gerealiseerde woningen.

Houtskeletbouw woningen