Duurzaam wonen in een houten woning

Bent u op zoek naar nieuwbouw in Drachten en overweegt u een houtskelet woning? Neem dan contact op met Scandihuis voor een top klasse Scandinavische woning. Wij hebben verschillende standaard modelhuizen beschikbaar die we snel kunnen afleveren en bieden tevens zelfbouw en casco aan in Drachten. Informeer naar de mogelijkheden voor uw nieuwe huis in Drachten of lees verder over de opties die wij aan kunnen bieden.

De specialist in duurzaam wonen

Scandihuis is de specialist in het afleveren van duurzame houtskelet woningen in Drachten. Onze nieuwbouw projecten blinken uit in hun kwaliteit waarmee we duurzaamheid en wooncomfort van het hoogste niveau aanbieden. Als leverancier van nieuwbouw in Drachten hebben wij een naam hoog te houden en dat zijn we ook zeker van plan wanneer u besluit om ook uw nieuwbouw woning door ons te laten verzorgen.

Standaard modellen beschikbaar

U hoeft bij ons niet helemaal vanaf de tekentafel te beginnen omdat wij nieuwbouw leveren met prefab onderdelen. En deze onderdelen kunnen wij snel en goedkoop leveren wanneer u kiest voor één van onze tien standaard modellen. U heeft de keuze tussen grote en uitgebreide woningen maar u kunt ook kiezen voor een eenvoudige kleine woning.Indelingen zijn aanpasbaar naar uw inzicht.Nieuwbouw in Drachten kan niet eenvoudiger gevonden worden.

Nieuwbouw Drachten

Uw huis casco of sleutelklaar opgeleverd

Wilt u graag zelf uw nieuwe woning aftimmeren en schilderen? Dat kan bij ons want wij kunnen uw woning casco opleveren. U kunt daarbij bepalen wat wij allemaal nog moeten verzorgen en wat u zelf nog wilt doen. Sleutelklaar opleveren kan uiteraard ook. In dat geval leveren wij het huis compleet afgebouwd af.

Uw nieuwe huis helemaal zelf bouwen

Voor de echte doe het zelver hebben we nog een optie in petto. Het huis helemaal zelf bouwen. Wij leveren het complete bouwpakket met alle materialen af in Drachten op de bouwlokatie en u kunt met de 30 uur instructie op de bouwlokatie optimaal voorbereid aan de slag.

Maak een afspraak met ons voor meer info

Zoekt u naar houtskelet nieuwbouw in Drachten? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. 

U krijgt dan van ons een offerte voor uw nieuwe woning en u kunt eventueel een kijkje nemen bij één van de nieuwbouw projecten die wij reeds afgeleverd hebben.

Nieuwbouw Drachten