Een nieuwbouw woning van top klasse

Heeft u nieuwbouw plannen en bent u woonachtig in Leeuwarden? Neem dan contact op met Scandihuis voor een prachtige houtskelet woning van de allerbeste kwaliteit. Wij leveren nieuwbouw in Leeuwarden waarbij wij een keuze aanbieden tussen tien verschillende standaard houtskelet woningen. Verzeker uzelf van een optimaal wooncomfort met één van die woningen en lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

De expert in nieuwbouw

Wij zijn de experts in nieuwbouw in Leeuwarden voor top klasse Scandinavische houtskelet woningen. Onze woningen blinken uit in hun eenvoud en flexibiliteit. U heeft bij Scandihuis nl. de keuze om een standaard model woning naar eigen inzicht in te delen. Wij leveren een totaalpakket met service zoals het aanvragen van de vergunningen en bodemonderzoeken, het leggen van de fundering en het aansluiten van de woning op het leidingwerk.

nieuwbouw leeuwarden

Verschillende modellen huizen

Wij leveren nieuwbouw in Leeuwarden met standaard model woningen. Wij hebben tien modellen beschikbaar waaronder eenvoudige huizen maar ook meer uitgebreide met garages, dakkapellen, serres en erkers. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. Onze woningbouw is gebaseerd op prefab wat betekent dat de woning snel neergezet kan worden hetgeen een besparing oplevert omdat de bouwkosten lager zijn en de rente in die periode veel korter is dan bij traditionele nieuwbouw.

Zelf uw huis bouwen

Ja, u leest het goed. U kunt er ook voor kiezen om de woningbouw helemaal zelf te verzorgen. In dat geval krijgt u van ons een compleet bouwpakket geleverd in Leeuwarden waar u mee aan de slag kunt. En maakt u uzelf geen zorgen, u krijgt van ons 30 uur instructie op de bouwplek zodat u nimmer met vragen komt te zitten.

Casco of sleutelklaar

Wij kunnen uw huis in Leeuwarden sleutelklaar opleveren maar casco is ook mogelijk. En met casco heeft u bij ons ook de mogelijkheid om zelf te bepalen hoever u wilt gaan met het casco. Wilt u dat wij alleen de ruwbouw opleveren dan kan dat maar u kunt er ook voor kiezen dat wij nog meer doen. U kunt bij ons dus vele kanten op.

Neem contact op voor een afspraak

Zoekt u nieuwbouw in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om samen met ons de mogelijkheden door te nemen. Wij komen graag bij u langs in Leeuwarden om samen met u de mogelijkheden door te nemen voor houtskelet woningbouw waarbij we met alle plezier de voordelen willen laten zien van deze manier van bouwen.

Nieuwbouw Leeuwarden