Een kant en klaar houten huis

Bent u met bouwplannen bezig voor een nieuw huis en overweegt u een prefab houtskeletbouw woning? Dan heeft Scandihuis de oplossing voor u. Want wij leveren kant en klare prefab woningen van hout in diverse uitvoeringen. U kunt er bij ons voor kiezen om de woning helemaal zelf te bouwen maar u kunt het ook casco door ons laten opleveren. En als u alles door ons wilt laten doen dan kan dat uiteraard ook.

De expert in houtskelet bouw

Scandihuis is de expert op het gebied van prefab houtskeletbouw.
Wij hebben een eigen werkplaats in Eemshaven waar wij alle prefab onderdelen zelf maken en vullen dat aan met producten van vaste leveranciers uit de houtskeletbouw sector die de beste kwaliteit leveren.

Prefab houtskeletbouw

Uw houten huis casco opgeleverd

Wilt u liever het zwaarste werk niet zelf doen? Dan kunnen wij het huis casco opleveren. U heeft daarbij de volledige vrijheid hoever wij mogen bouwen en waar u het wilt opnemen. U kunt bij ons dus alle kanten op wat dit betreft.

De fundering door ons verzorgd

Een fundering leggen doe je niet zomaar even. Wij kunnen dat verzorgen voor u waarbij wij ervoor zorgen dat de fundering maximaal is afgestemd op de bouw van uw houtskelet woning.

Frefab onderdelen van de beste kwaliteit

Wij gebruiken voor veel onderdelen alleen prefab onderdelen van de beste kwaliteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de kozijnen en deuren want ook deze zijn bij ons van top klasse.

Houtskeletbouw van topklasse

Onze prefab bouwpakketten blinken uit door hun compromisloze kwaliteit.
Alle details, tot en met de schroeven en spijkers hebben onze maximale aandacht om elke houtskeletbouw woning de duurzaamheid te geven de nodig is voor jarenlang woonplezier.

Alle vergunningen geregeld

Een huis bouwen mag je niet zomaar in Nederland. Daar zijn vergunningen voor nodig. Wij regelen deze vergunningen voor uw houtskeletbouw woning indien u dat wenst. Het neemt een hoop kopzorgen weg want wij hebben het sneller geregeld dan u door onze ruime ervaring.

Neem contact op voor meer info

Heeft u interesse in prefab houtskeletbouw? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Wij komen met alle plezier bij u langs om u ervan te overtuigen dat prefab houtskeletbouw een uitstekende manier is om een prachtige woning te realiseren waar u jarenlang met veel plezier in zult wonen.

Prefab houtskeletbouw