Top klasse Scandinavische woningen

Bent u nieuwbouw aan het overwegen en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een Scandinavische woning te bouwen? Neem dan contact op met Scandihuis voor de mogelijkheden.

Wij zijn de specialist in het realiseren van een Scandinavische woning en bieden verschillende mogelijkheden aan zoals standaard modellen, casco en sleutelklaar en volledige zelfbouw. Lees verder over de mogelijkheden die wij aanbieden of neem contact met ons op voor meer info.

Houtskelet woningen van top klasse

Scandihuis gaat alleen voor het allerbeste. Een Scandinavische woning bouwen is voor ons niet zomaar iets dat we even doen want we besteden maximale zorg aan de bouw. Scandinavische houten huizen biedt voordelen en dat willen we graag volledig uitbuiten door alleen voor het allerbeste te gaan. Dat betekent de beste houtsoorten met top kwaliteit bevestigingmaterialen.

Scandinavische woning bouwen

Standaard modellen of zelf ontwerpen

Wij bieden tien verschillende standaard modellen aan van groot tot klein en uitgebreid tot eenvoudig. Deze standaard Scandinavische modellen kunnen wij vrij snel leveren omdat veel standaard onderdelen snel gemaakt kunnen worden of al leverbaar zijn. Wilt u zelf ontwerpen of ons een ontwerp laten verzorgen dan kan dat uiteraard.

Casco of helemaal afgebouwd opleveren

Wij kunnen uw Scandinavische woning helemaal sleutelklaar afleveren maar u kunt er ook voor kiezen dat wij het casco opleveren. En met casco heeft u bij ons verschillende mogelijkheden waarbij u de keuze kunt maken wat u zelf wilt afmaken en wat wij moeten verzorgen. Een woning bouwen met ons biedt op die manier erg veel mogelijkheden.

Zelf de woning bouwen

Bent u een ervaren klusser en ziet u er niet tegenop om zelf het huis te bouwen? Dat kan bij ons. Wij leveren een volledig bouwpakket af met alle materialen om het huis helemaal zelf te bouwen. U krijgt van ons 30 uur begeleiding op de bouwplaats zelf zodat u optimaal voorbereid zal zijn wanneer u aan de slag gaat met het bouwen.

Scandinavische woning bouwen

Alle vergunningen ook geregeld

Wij kunnen ook de vergunningen regelen voor u. Wij regelen het in ieder geval sneller en gemakkelijker dan u omdat wij de weg weten hoe de vergunning het snelst en gemakkelijkst in uw bezit komt. Wij kunnen tevens het bodemonderzoek voor u regelen.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u van plan om een Scandinavische woning te bouwen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien en rekenen met alle plezier een offerte voor uw nieuwe woning uit.