Zelf uw huis bouwen

Heeft u nieuwbouw plannen en bent u van plan om het huis zelf te bouwen. Neem dan contact op met Scandihuis. Want zelf een woning bouwen kan niet gemakkelijker met een bouwpakket van één van onze modellen. Een woning bouwen bij ons betekent dat u verzekerd bent van top klasse en het gemak van een bouwpakket dat uitblinkt in eenvoud. Lees verder wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op voor een afspraak.

De partner voor het mooiste houten huis

Scandihuis is de partner voor u wanneer u zelf de woning wilt gaan bouwen. Bij ons is zelf een woning bouwen gemakkelijk omdat onze huizen speciaal zijn gemaakt om het zo gemakkelijk mogelijk in elkaar te zetten. Wij hebben diverse modellen beschikbaar zoals het model Linda welke ontworpen is op de TU in Delft. Dit mag al duidelijk zijn dat wij alleen gaan voor het hoogste niveau.

Zelf woning bouwen

Dertig uur instructie

U krijgt van ons 30 uur instructie op de bouwlocatie. Na aflevering van het bouwpakket komen wij de volgende dag de basis instructie geven zodat u met een gerust hart aan het werk kan. Daarna kunt u in overleg met ons de rest van de uren indelen.

Verschillende standaard woningen

Wij leveren verschillende standaard houten woningen met elk hun eigen specificaties. Wij hebben moderne woningen en de klassieke bouwstijlen beschikbaar waar u meerdere mogelijkheden heeft om zelf de indelingen te maken. U kunt bij ons dus alle kanten op om uw huis helemaal naar uw smaak in te delen.

Onze bouwpakketten zijn compleet

Alle woningen die wij aanbieden worden compleet afgeleverd met alle benodigde materialen. U komt bij ons geen schroeven of spijkers tekort om de woning in elkaar te zetten. U heeft uiteraard wel twee rechterhanden nodig en goed gereedschap. Heeft u speciaal gereedschap nodig dat u niet wilt kopen dan kunt u dat bij ons huren.

Alle vergunningen door ons geregeld

U hoeft zich geen zorgen te maken over de vergunningen en het bodemonderzoek. Dat verzorgen wij voor u. Wij verzorgen de bouwvergunning, brengen in kaart of er geheid moet worden en leggen tevens de fundering aan voor u wanneer u dat wenst.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u informatie over zelf een woning bouwen? Neem dan contact op met ons.
Wij komen graag bij u langs om de voordelen van een woning zelf bouwen door te nemen en u kunt indien u dat wenst samen met ons een bezoek brengen aan een woning die al gebouwd is.

Zelf woning bouwen