Uw huis helemaal zelf bouwen

Het is niet voor iedereen weggelegd maar het is wel degelijk mogelijk. Een zelfbouw woning helemaal zelf afbouwen. Scandihuis levert deze mogelijkheid met bouwpakketten die zeer professioneel in elkaar zitten en door een ervaren doe het zelver zeker in elkaar gezet kunnen worden. U krijgt van ons 30 uur ondersteuning bij het bouwen van uw huis en u kunt erop rekenen dat u geen schroef of bout tekort komt wanneer u aan de slag gaat. Het resultaat is een woning om trots op te zijn waarbij u de zelfbouw helemaal zelfstandig heeft verzorgd.

De specialist in zelfbouw houtskelet woningen

Scandihuis is niet zomaar de eerste de beste leverancier van woningen die door de eigenaar zelf afgebouwd kunnen worden. Elke zelfbouw woning die wij leveren blinkt uit in eenvoud en kwaliteit wat een garantie geeft voor een woning die duurzaam is en een hoog wooncomfort geeft. Wij hebben een eigen werkplaats waar we de prefab onderdelen zelf maken en alle onderdelen zoals deuren en kozijnen zijn allemaal van dezelfde top klasse.

Zelfbouw woning

Standaard model woningen

U kunt bij ons kiezen voor een standaard woning die we als het ware zo van de plank kunnen leveren. Wij hebben tien modellen voor u beschikbaar van groot tot klein en simpel en uitgebreid. U kunt zelf de indelingen laten aanpassen naar uw eigen inzichten waardoor u een huis krijgt die geheel voldoet aan uw eigen specifieke wensen.

Een woning laten ontwerpen

U kunt er ook voor kiezen om een huis door ons te laten ontwerpen. Wij hebben al enkele zelfbouw woningen laten ontwerpen waarbij hele mooie resultaten geboekt zijn. Heeft u zelf een voorstel dan kunnen wij uiteraard samen met u bekijken of uw voorstel geschikt is voor zelfbouw.

Zelf de fundering laten leggen of laten doen

Ook al bent u nog zo handig, dan nog kan het voorkomen dat u de fundering liever laat aanleggen. In dat geval kunnen wij dat voor u doen. Wij leggen de fundering zodanig aan dat deze optimaal is afgestemd op uw zelfbouw woning.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zelfbouw woning? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Wilt u het huis zelf afbouwen maar ziet u tegen enkele werkzaamheden op? Geen probleem. Wij kunnen samen met u een plan maken wat u zelf gaat bouwen en wat wij voor u verzorgen.